Max Extra LM51Z-2L Çim Biçme Makinası İtmeli
Max Extra LM51Z-2L Çim Biçme Makinası İtmeli

Max Extra LM51Z-2L Çim Biçme Makinası İtmeli (Max Extra LM51Z-2L Çim Biçme Makinası)

0,00
Marka : Max-Extra
Fiyat : ₺8.499,00(KDV Dahil)

 

MAX EXTRA LOGO ile ilgili görsel sonucu
 
MAX EXTRA LM51Z-2L İTMELİ ÇİM BİÇME MAKİNASI 

Teknik Özellikleri

Tarım ve zirai çalışmalarda ileri teknoloji aygıtı bir cihaz olarak kullanılır. Çim Biçme Makinesi performans seviyesi oldukça yüksek ve verimlidir. Silindir hacmi 170 CC olan makine benzinle çalışır. Çok yüksek benzin tutmayan özelliği oldukça tasarruflu kullanıcı deneyimi yaşatır.


Kusursuz Kullanım

Profesyonel iş hayatınızda ya da sosyal hayatınızda en ergonomik kullanım avantajı sağlar. Bahçenizde kusursuz görünüm kazandırarak ayrıcalıklı bir kullanıcı deneyimi yaşayabilirsiniz.


Güç Tasarrufu

Sorunsuz kullanım avantajı sağlayan cihaz, hafif yapısıyla oldukça rahat bir şekilde kullanılır. Çok fazla güç sarf etmeden çim yüzeylerini daha kusursuz ve sorunsuz bir şekilde dezenfektan yapabilirsiniz.



Performans Kalitesi

Çim yüzeyleri biçilirken hassas performans özelliği kazanarak son derece emniyetli bir kullanım avantajı sağlayabilirsiniz. Benzinle çalışan yenilikçi yapısı tek seferde çimleri son derece kusursuz bir şekilde temizleme güvencesi sunar. Ekonomik kullanım şekline sahip, bütçe dostu cihazı en ekonomik şekilde kullanma ayrıcalığı yakalarsınız.


Tasarruf Güvencesi

Dilediğiniz an, son derece tasarruflu bir kullanıcı deneyimi yaşarsınız. Tüm işlemleriniz için ayrıcalık sunan makineyi tek hamlede kolayca çalıştırarak konforlu bir işlem önceliği kazanırsınız.


Motor Hacmi

Üstün performans özelliği ve teknolojik yapı güvenliğiyle hızlı hareket eden motor gücü performansına sahiptir. Ayrıcalıklı kullanıcı deneyimi yaşatan cihaz, çim yüzeylerini kusursuz bir şekilde temizleyerek yüksek motor gücüyle çevre düzenlemesi yapar. Sessiz çalışan motor performansı sizi rahatsız etmeyecek kadar kullanışlıdır.

 

 

Teknik Özellikler
Motor 4 Zamanlı / 2,7 kW / 170 cc
Güç 5.5 Hp
Merkezi Yükseklik Ayarı 6 kademe
Yakıt Depo Kapasitesi 1.5 L
Yağ Depo Kapasitesi 0.6 L
Sepet Kapasitesi 70 L
Ağırlık 29 Kg
Kesme Genişliği 51 cm
Kesme Yüksekliği 30-80 mm

 

 

 

Vade Farksız Mail Order ile Taksit İmkanı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR