Oleo Mac G44PE Comfort Plus Elektrikli Çim Biçme Makinası
Oleo Mac G44PE Comfort Plus Elektrikli Çim Biçme Makinası

Oleo Mac G44PE Comfort Plus Elektrikli Çim Biçme Makinası (Oleo mac G44 PE Comfort Plus)

0,00
Marka : Oleo-mac
Fiyat : ₺9.999,00(KDV Dahil)

OLEO MAC G44PE COMFORT PLUS ELEKTRİKLİ ÇİM BİÇME MAKİNASI


Konforlu Kullanım

Ergonomik bir tasarım ile üretilmiş olmasından dolayı kullanıcısının eline tam oturan bir yapısı bulunmaktadır. Böylelikle tüm hakimiyetin kullanıcısı elinde olmasına olanak sağlar. Bu nedenle herhangi bir iş kazasının yaşanması riski en aza indirgenmiş olur.

Çalışma Türü

Çim biçme makinası elektrik ile çalışan bir yapıya sahip olmaktadır. Bu nedenle her evde bulunan şehir elektriğine bağlanmasının ardından direkt olarak çalışmaya hazır hale gelir. Herhangi ekstra bir işlem gerçekleştirilmesine gerek olmamaktadır.

Çim Haznesi Kapasitesi

60 litre genişliğinde bir haznesi bulunmasından dolayı sürekli olarak çim boşalta işlemi gerçekleştirmenize gerek olmamaktadır. Böylelikle işinizi bitirene kadar haznenin boşaltılmasına gerek olmaz.

 



Çalışma Genişliği

41 Cm genişliğine bir çalışma genişliği bulunmaktadır. Bu sayede tek bir seferde geniş bir alanın biçilmesine olanak sağlar. Böylelikle tek bir geçişte geniş bir alanın biçilmesine olanak sağlar. Bu sayede çim biçme işleminizi çok daha kısa sürede tamamlamanız mümkün olmaktadır.

Çalışma Yüksekliği

28 ila 75 mm genişliğinde çalışma yüksekliği bulunmaktadır. Bu nedenle çimlerinizin boyunu istediğiniz yüksekliğe ayarlayabilmeniz mümkün bir hal almaktadır.

Çalışma Gücü

1500 watt değerinde yüksek bir çalışma gücü bulunmaktadır. Çalışma gücünün bu denli yüksek olmasından dolayı yüksek devirlere çıkabilmektedir. Devrin yüksek olmasından dolayı ise çok daha etkili bir şekilde çim biçme işlemi gerçekleştirebilmeniz mümkün olmaktadır. Böylelikle geçtiğiniz yerden bir kez daha geçmek durumunda kalmazsınız. Diğer Çim Biçme Makinesi modellerini incelemek için çim biçme  kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Teknik Özellikler

 

Kesme Kademesi : 4 Kademeli
Yükseklik Ayarı : Bağımsız
Şase : Çelik
Sepet Kapasitesi : 60 lt
Motor : ATB
Kesme Yüksekliği : 28 - 75 mm
Kesme Genişliği : 46 cm / 18"
Kesim Alanı Büyüklüğü : 700-800 m²
İlerleme : İtmeli
Güç : 1,6 kW
Ağırlık : 24 kg

 

Vade Farksız Mail Order ile Taksit İmkanı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR