Oleo Mac G48PE Comfort Plus Elektrikli Çim Biçme Makinası
Oleo Mac G48PE Comfort Plus Elektrikli Çim Biçme Makinası

Oleo Mac G48PE Comfort Plus Elektrikli Çim Biçme Makinası (Oleo mac G48 PE Comfort Plus)

0,00
Marka : Oleo-mac
Fiyat : ₺10.349,00(KDV Dahil)

OLEO MAC G48PE COMFORT PLUS ELEKTRİKLİ ÇİM BİÇME MAKİNASI

 

Özel Tasarım Tekerlekler

Özel tasarımlı dört adet tekerleğe sahip olan çim biçme makinesi, düz, çalılık ya da engebeli arazilerin üzerinde kolay hareket olanağı sağlar. Dayanıklı tekerleklere sahip olan makine, kullanılırken istenilen tarafa çevrilerek kullanıcı ile tam uyumlu bir çalışma ortaya koyar.

Yüksek Motor Gücü

Yüksek ve kaliteli motor gücüne sahip olan elektrikli makine, 1600 watt güçte çalışmaktadır. Yüksek motor gücü, makinenin performansının üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Çim biçme makinesi, uzun saatler boyunca kesintisiz şekilde kullanılsa bile performansından kaybetmez. Makine uzun yıllar boyunca, ilk günkü gibi kullanılabilir.

Kaliteli Bıçaklar

Oldukça keskin bıçaklara sahip olan çim biçme makinesinin bıçakları, 46 cm boyundadır. Paslanmaz özelliğe sahip olan bu bıçaklar, ıslak çimlerin de kesilebilmesine olanak tanımaktadır. Bıçakların dayanıklı yapısı, uzun yıllar boyunca keskinliklerini kaybetmeden kullanılmalarına olana verir.

 

Dayanıklı Şase

Dayanıklı çelik şaseye sahip olan makine, çarpma ya da darbelere karşı kendisini koruyabilir. Koruyucu şasenin çelikten olması ise paslanma karşıtı bir görev üstlenmektedir. Bu sayede çim biçme makinesinin kullanım ömrü daha da uzar.

Ayarlanabilir Kesim Kademesi

Çim biçme makinesinin, kontrolü tamamen kullanıcıya bırakan, ayarlanabilir kesim kademeleri bulunmaktadır. 3 kademeden oluşan bu özellik ile çimlerin hangi hızda kesileceğine kullanıcı karar verir.

Geniş Çim Haznesi

Geniş bir çim haznesine sahip olan çim biçme makinesi, kesintisiz kullanım olanağı sunar. Uzun sürecek bahçe ya da çim alan bakımının yapılmasında, sürekli haznenin boşaltılması gerekmez.

Teknik Özellikler

Kesme Kademesi : 4 Kademeli
Yükseklik Ayarı : Bağımsız
Şase : Çelik
Sepet Kapasitesi : 60 lt
Motor : ATB
Kesme Yüksekliği : 28 - 75 mm
Kesme Genişliği : 46 cm / 18"
Kesim Alanı Büyüklüğü : 700-800 m²
İlerleme : İtmeli
Güç : 1,6 kW
Ağırlık : 24 kg

 

Vade Farksız Mail Order ile Taksit İmkanı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR